Friday, September 14, 2012

Assalamualaikum Semua!

Assalamualaikum semua pembaca - pembaca yang di sayangi.. (ada ke?).. hehe..

Amacam blog aku? Aku telah transform semuanya.. haha.. ok x? Jeles jugak aku bila tengok makin ramai blogger baru dan lagi hebatnya la mereka meng-edit blog mereka ni.. :)

Macam-macam blog yang aku tengok dan macam gaya edit hendaknya.. SYABAS! (bukan syrkt air syabas ye..) hehe..

Okay! Memandangkan aku ni da lama tak mengupdatekan blog aku ni dan sekarang ni la baru serajin - rajinya nak update.. hehe.. Marilah kita berkenalan wahai blogger - blogger baru..

Tinggalkan LINK anda di box comment yee.. Aku akan cuba merajinkan diri untuk ber-belogwalking ni!

SELAMAT BERKENALAN!




5 comments:

Lang Radzlan said...

teruskan usaha berblogging :)

careno said...

nice blog... salam perkenalan...

si lesung pipit said...

hye! lang radzlan : kamoo juge!

careno : salam perkenalan..

Fara Ahin Ali said...

salam kenal :)

geram pulak ngan lesung batu tu . kihkihkih

si lesung pipit said...

Fara Ahin Ali : HEHE.. :)

♥ Followers ♥