Tuesday, March 15, 2011

Selamat Hari Jadi

credit to Hani Idzaida.

Morning... Bismillah. Hari ni birthday sepupu yang jauh di mata dekat di hati. hehe. 15.03.1991 tarikh dia di lahirkan. Walaupun aku tiada pengalaman bersama dia ketika kecik-kecik dulu tapi dah besar ni ha terlamapau banyak kenangan. Lahir ke dunia Hani Idzaida nama di beri. Sekarang 15.03.2011. Sudah 20 tahun berlalu. Dia tetap sama seperti dulu. Masa kecik-kecik muka alahai macam anak cina pulak, dah besar pun sama tapi tak nampak sangat. Baru sahaja balik Malaysia tetiba dah kena balik Jakarta hari Ahad. Tak sangka da sampai sebulan rupanya dia cuti. HAHA!. Tak sempat nak spent time tapi takpe bulan depan ada lagi.

Buk eda, Selamat Hari Jadi ye. Have a great day and many happy returns of the day! Baru pulang 2 hari. Udah kangen bangat. :)

3 comments:

bunga said...

hapy birthday..

hani idzaida said...

wahhh thankyou mie mie , siap ada special post lagi ! next time balik raya , I'll try to make us with steak , possible :p

si lesung pipit said...

ow. baru lepas makan steak. ;p

♥ Followers ♥