Wednesday, March 2, 2011

Hari ini dan semalam

Haaaa. satu hari tak update blog nih. internet da la macam lembap semacam dan menguji kesabaran eden ni ha.. Dan semalam cuma satu post je yang eden boleh postkan.. ish..ish.. Tetapi semalam seronok celebrate bday mama kat luar. Haish! kedai tu memang la popular sebab dah masuk jalan-jalan cari makan tapi apa yang sedapnye? Semua hidupan laut kena bakar. Nak sotong masak tepung pun tak boleh. kempunan eden yawww! Memang tobat eden nak makan kat situ lagi walaupun da 2 kali. hehe. Lagi satu, ade la 2 orang mamat ni nak buat show kat restoran tu. Eden ingat dia kerja untuk restoran tu tapi m ungkin juga tapi buat busking jugak. Mintak duit masuk dalam bakul. Perlu ke?! Suara takda la sedap mana tapi boleh la. Ke dalam je suaranya. hehe. Ampun ye!


Dan hari ini seperti biasa la kan. Kemas rumah dan segala-galanya, Tetapi hari ini aku menunjukan sekali kepakaran masak eden yang tak seberapa. Eden berjaya masak kari ayam hari ini. Hooooorayyyyy! sedapp ~ Dan sebelum ini aku telah masak macaroni dan nasi goreng rekaan aku sendiri tapi entah la apa rasa tapi sedaap bagi eden.


4 comments:

nelly said...

Masak kari ayam ?
nyum2 ...

Ezal R said...

kari? huhu.... kurang berminat..haha

bunga said...

kari..ra suka tomyam..

si lesung pipit said...

nelly- sedapp

ezal r- baru cuba2. hehe

bunga- lps ni baru blaja masak tomyam

♥ Followers ♥