Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK BLOG

Hey uollls! Ketika sedang berbelog walking tetiba ternampak pulak abg ben punya belog dan tergerak hati nak join.

klik SINI


Abg ben suruh letak gambar betul dan paling menawan. Da letak da tapi menawan ke? hehe


Panggil eden Emy.
Eden baru 22 tahun. Muda lagi rupanya. hehe.
Duk kat Keramat AU. Mungkin ramai tak taw.
Eden tak keje dan tak sambung belajar maknanya eden jadi suri rumah la tapi tak bermakna eden da kahwin yer. hehe.
Yang follow belog eden baru 32 orang. tak ramai langsung. kesian eden. hehe.
Kalau eden tak ada belog ni, eden akan mengadap fesbuk ni ha sampai juling mata tak pun main game je keje. ish ish. :)
Bagi eden, belog ni tempat eden meluahkan apa yang eden rasa. Nak merepek melalut ke. hehe. Baru hati senang sikit. Tak gitu? hehe
Belog feveret eden adalah belog Ben Ashaari ler. Mengapa? Sebab sangat menarik hati untuk baca setiap hari. hehe.

Dah itu sahaja perkenalan kecil dari eden.

16 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D
disebalik tabir apisv2

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

salam melawat di sebalik blog

followed ur blog oredy

do visit my blog

http://duniasyraftoday.blogspot.com/

hihihi

cik_hani said...

salam ziarah cni =))

alynn M said...

dtg dari segmen abg ben.. ;)

axuerha said...

salam ziarah,

kenal lesung pipit dr blog ben, nice... da follow awk ek...

Norfa said...

kunjungan terbang dari blog abg ben.. sambil merehatkan diri

Fuuyooh said...

Salam perkenalan.. lepak kejap cni.. dtg dr blog abg ben..

si lesung pipit said...

haha. terima kasih ye. nnt kita jalan2 kat belog kamu sume ;)

cik najihah said...

hai..melawat dr blog abg ben..keep on blogging.. :)

♥sophie♥ said...

melawat and follow ! :)

vaithis said...

hi... so sweet ur story...i already follow... visit my site ya...and join GA saya ya.

bun said...

datang spotcheck dari BA
semoge berjaye
salam kenal

ade mase tolong votekan

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

last 10mac2011

mas.saari said...

singgah dari blog abg ben
salam perkenalan..

jom join contest saya!
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

Lulu caldina said...

memang menawan *wink....ngee

pRiNCe said...

"nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

selamat berkenalan ye...:)

si lesung pipit said...

salam perkenalan semua yang sudi datang ke blog saya ;)

♥ Followers ♥