Wednesday, February 16, 2011

Bagaimana nak naikkan follower ni.

hey blogger, selama 3 tahun berblogger ni follower cuma ada 24 je. haish~ macam mana nak naik kan macam Yuyu Zulaikha dengan Ben Ashaari ni. Takda orang yang nak tolong promote kan. hehe~ Walaupun blog aku ini tak sehebat mana. Sekarang baru la ada masa nak upadate blog sentiasa. hehe. Suka tengok, Blog Ini, Bukan Lagi Suatu Privasi. dan blog-blog yang lain. Selamat berblogger juga kepada Silent Smile dan Slamberderk juga. Mari tolong blog ini menaikkan follower.

4 comments:

Ezal R said...

orait, nak follower? perkara yang paling penting,(walaupn aku ni xramai follower) tp mmg berkesan

kena rajin update,

rajin blog walking ( kalau rajin komen pun okey)

ping blog kt beberapa blogging comunity. (mcm www.innit.nuffnang.com, bloggermalaysia, or www.blogged.my)

gaya penulisan yg menarik

selamat mencuba...

by the way, follow sini, n feel free to follow me back :)

si lesung pipit said...

ow. thnx for advise ;)

Nor Saadah Husin said...

hai..saya pun br sebulan ber blog ni:)rajin2 la singgah blog saya..

http://norsaadah84.blogspot.com/

Be my follower n I will follow you back

Ieja Comot said...

wahh.. ade org advice.. thanks,,
i'll try my best..
heee:D


;)

♥ Followers ♥