Tuesday, November 17, 2009

maafkan aku~

salam.. lama juge x post sumthing kat blog ni.. Tiap2 ari makin bosan dan tidak dpt meluangkan masa bersama sepupu kuh itu.. walaupun sudah berjumpa kecuali ain ngn qila je x jumpe lagi.. Hasrat untuk menemani awin x kesampaian.. cian die sorang2 kat mah tu ha.. sabar ye!~ mugkin next week kot! hee.. Aku xtaw la nape aku rasa lain macam dengan si dia.. aku taw die sibuk ngan final tp aku rasa semacam je hubungan aku ngan dia.. rasa renggang sgt.. x macam dulu.. adakah dia sudah cuba melupakan aku?! hmm.. bia la.. aku x boleh memaksa orang.. dia nak lupakan aku pun xpe.. aku sudah biasa sorang2.. wlpn aku perlu dia di sisi ku tapi aku .. hmm.. Aku x taw nape ngan dia..Hidup aku tiap2 ari dengan masalah datang dan x penah selesai.. sentiasa stress je.. xtaw la ape nk jadi.. Dia sudah berjaya menyuruh ku melupakan kisah yang lame tapi dia pula begini.. Aku memerlukan kasih sayang seseorang.. hmm..rindu pada dia pun ntah la..

*maafkan aku jika aku berubah
maafkan aku jika banyak buat salah
maafkan aku jika kau mula melupakan mu
maafkan aku~

2 comments:

nurul syazana said...

emy!!!
sapakah si dia?
ish ish
sabar je lah babe ye

cerita oleh emy said...

syaz! si dia?! biar la rahsia.. huhu..

♥ Followers ♥